سرانجام انتظارها به پایان رسید. امروز درست همان روزی است که بسیاری از ستاره شناسان و دوستداران فضا در انتظار آن بودند. پس از سال ها تحقیق و جستجو پیرامون سیارات فراخورشیدی، ستاره شناسان بالاخره موفق به یافتن سیاره ای شدند که دارای شرایطی کاملاً شبیه به کره زمین می باشد. این سیاره از لحاظ علمی “منطقه گولدیلاکس برای زندگی” خوانده می شود یعنی سیاره ای که نه بسیار گرم و نه بسیار سرد است و دارای شرایط آب و هوایی بسیار عالیست.
با راهاندازی بخش جدید رصدخانه ابوریحان بیرونی دانشگاه شیراز دانشجویان نجوم و اختر فیزیک این امکان را پیدا کردند تا با اپتیک بالای تلسکوپ جدید حتی کم نورترین ستارگان را رصد کنند.
رئیس سازمان فضایی کشور گفت: در حال حاضر دستیابی به فضای ماورای جو و ورود به صنعت هوافضا یک آرمان ملی بشمار می رود.
کهکشانهایی همچون کهکشان راه شیری به آسانی شکل گرفته اند و برای تقریبا ۳٫۴ میلیارد سال، بزرگترین کهکشانهای مارپیچی در جهان بوده است.
معاون سازمان فضایی ایران در نشست خبری به مناسبت هفته جهانی فضا با اشاره به برنامههای آتی این سازمان، از تاسیس آزمایشگاه فضایی و پایگاه پرتاب، طراحی ماهواره مخابراتی رادیوتلویزیونی و پرتاب ماهواره رصد ۱ تا پایان سال خبر داد.
یک عضو انجمن نجوم استان کرمانشاه، گفت: رنگ آسمان ناشی از این واقعیت است که نور با ذراتی که به آنها برخورد میکند، در اینجا منظور ملکولهای تشکیل دهنده جو زمین است، بر هم کنش دارد